top of page
OBLIKUJ TIJELO SVAKODNEVNO

Be You Icon Push-Up

79,00 €

(595,23 kn)

Kompresivni steznik-tajice za potpuno oblikovanje tijela od struka do gležnja. Visokotehnološki anatomski gornji dio oblikuje struk i bokove, a potporna traka podiže stražnjicu (push-up efekt) kako bi postigli zavidnu siluetu. 


Bambusovo predivo čini tajice iznimno mekim i ugodnim na dodir, omogućavajući transpiraciju i termoregulaciju kože, održavajući je svježom i suhom.
Tajice su namijenjene za kontrolu i ublažavanje venskog i limfnog povratka, kako bi se spriječio jedan ili više poremećaja cirkulacije (edem, duboka venska tromboza, proširene vene, limfedem).
Prikladne su za svakodnevnu i sportsku upotrebu, za izvrsnu udobnost i oblikovan elegantan izgled.
S antimikrobnim tretmanom.

Napomena: obzirom da imaju kompresivnu funkciju tajice imaju ojačane ravne šavove i ušitke - pogledati sliku u galeriji.

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 5-XL

SASTAV:

51% BAMBOO VISCOSE, 36% POLYAMIDE, 13% ELASTANE

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
Oblikuj svoje tijelo

Be You linija je spoj inovativnosti i standarda visoke kvalitete, a sve u svrhu oblikovanja tijela i dobrobiti nogu. Elastični materijali savršeno prijanjaju uz nogu, dok istovremeno omogućavaju transpiraciju i termoregulaciju kože. Tretirani su antimikrobnim tretmanom kako bi se spriječila pojava neugodnih mirisa. Prikladne su za svakodnevnu i sportsku upotrebu.