top of page
Pametne čarape od bambusa

Pametne, troslojne, kompresivne unisex sportske čarape do pola lista i niske čarape (stopalice) od bambusa. Super-mekani bambus se nalazi s vanjske strane, dok poliamidno i elastansko vlakno u sredini stvara kompresiju koja će potaknuti vašu cirkulaciju, smanjiti umor u stopalima i nogama te poboljšati vašu dobrobit. Prozračni bambus također pomaže u regulaciji temperature. Unutarnji sloj koji prijanja uz kožu je od super-mekanog hipoalergenog bambusa ili plemenite svile, ovisno o modelu čarapa. Savršene za sport ili dnevne aktivnosti.

UNISEX ČARAPE OD BAMBUSOVIH VLAKANA

Socks For You Silk Bamboo Comfy

34,90 €

(262,95 kn)

Unisex kompresivne čarape blage kompresije do pola lista. Izrađene su od plemenite svile i bambusa, s odvojenim prstima.
Troslojna pletena tkanina tvori efekt sendviča za neusporedivu udobnost - iznutra u dodiru s kožom pletivo od čiste svile upija vlagu, spriječavajući neugodan osjećaj vlage na koži; u sredini je poliamid s elastanom, dok izvana prozračno, hipoalergeno bambusovo pletivo daje iznimnu mekoću. Ovo posebno tkanje stvara "mikro-okruženje" u tkanini, omogućujući prozračnost i termoregulaciju te održava kožu suhom. Nožni prsti su odvojeni i slobodno se kreću pa se vlaga između prstiju apsorbira, spriječavajući rast bakterija. Tkanina između prstiju je mekana, udobna, potporna, elastična i nevidljivo spojena s ostatkom čarape. Idealno za sve sportske aktivnosti i za sve osobe s osjetljivom kožom.
Pogodne su kod blažih slučajeva venske insuficijencije.

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

SASTAV:

60% BAMBOO VISCOSE, 19% POLYAMIDE, 17% SILK, 4% ELASTANE

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
bottom of page