POTPORA ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Kompresija 

SILVER SUPPORT Knee
208,00 Kn
Steznik za koljeno s graduiranom kompresijom ublažava bol i oticanje, podržava mišiće oko zgloba i smanjuje vrijeme oporavka nakon treninga ili ozljede.  
Koristi se kao umirujuća potpora za koljena i zaštita od naprezanja, uganuća, modrica ili artritične boli.
Silikonska traka unutar gornjeg dijela steznika održava ga na mjestu, a ionizirani atomi srebra u tkanini sprječavaju razvoj bakterija kako bi osigurali maksimalnu svježinu, prozračnost i zdravlje kože.

Anatomski oblik steznika osigurava savršeno pijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

Boje: 

Sastav: 75% POLYAMIDE 24% ELASTANE

Veličine: S - M - ML - L - XL 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE 

Zaštitite zglobove i uživajte u potpunoj slobodi od postojećih nelagoda ili mogućih istegnuća linijom Solidea Silver Support. Steznici se mogu nositi za bavljenje sportom, nakon ozljeda ili za svakodnevnu njegu zglobova. Bez obzira trebate li kompresivni steznik za koljeno, gležanj, ručni zglob ili lakat, imate na raspolaganju proizvode sa kombinacijom graduirane kompresije(kako bi se potaknula optimalna cirkulacija i ublažile otekline) i prozračnu antibakterijsku tkaninu sa srebrnim ionima (kako bi vaša koža bila svježa i suha). Pogodni su i kao potpora kod ukočenosti povezane s artritisom ili ozljeda poput uganuća, tendinitisa i oštećenih ligamenata.