top of page

POTPORA ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Kompresija 

SILVER SUPPORT Elbow
129,00 Kn
Izuzetno udoban steznik za lakat, s graduiranom kompresijom, koji će, uz potporu, pospješiti cirkulaciju u ruci.
Izrađen je od mekane podatne tkanine, te tretiran ioniziranim atomima srebra koji sprječavaju razvoj bakterija radi kako bi se održala cjelodnevna svježina.

Graduirana kompresija prikladna je za ublažavanje boli i nelagode uzrokovane artritisom, sportskim ozljedama (poput teniskog ili golferskog lakta), tendinitisom, uganućima ili iščašenjima, a može se koristiti i za smanjenje kroničnog oticanja ili za poticanje zacjeljivanja nakon artroskopije lakta. Ojačane trake na oba kraja čvrsto ga drže na mjestu bez dodatnog pritiska na krajevima steznika. 

Anatomski oblik steznika osigurava savršeno pijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

Boje: 

Sastav: 75% POLYAMIDE 25% ELASTANE

Veličine: S - M - ML - L - XL

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE 

Zaštitite zglobove i uživajte u potpunoj slobodi od postojećih nelagoda ili mogućih istegnuća linijom Solidea Silver Support. Steznici se mogu nositi za bavljenje sportom, nakon ozljeda ili za svakodnevnu njegu zglobova. Bez obzira trebate li kompresivni steznik za koljeno, gležanj, ručni zglob ili lakat, imate na raspolaganju proizvode sa kombinacijom graduirane kompresije(kako bi se potaknula optimalna cirkulacija i ublažile otekline) i prozračnu antibakterijsku tkaninu sa srebrnim ionima (kako bi vaša koža bila svježa i suha). Pogodni su i kao potpora kod ukočenosti povezane s artritisom ili ozljeda poput uganuća, tendinitisa i oštećenih ligamenata.

bottom of page