POTPORA ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Kompresija 

SILVER SUPPORT Ankle
137,00 Kn
Steznik za gležanj Silver Support Ankle čvrsto ali ugodno stabilizira skočni zglob, ublažava bol i oticanje, podržava mišiće oko zgloba i smanjuje vrijeme oporavka nakon treninga ili ozljede.  

Čvrsta graduirana kompresija ublažava otekline, te pojačava cirkulaciju okolnog mišićnog tkiva.
Idealna  je potpora za gležanj sportašima jer sprječava ozljede, te kao potpora nakon uganuća ili problema s ligamentima.
Izrađen je od mekane podatne tkanine, te tretiran ioniziranim atomima srebra koji sprječavaju razvoj bakterija kako bi se osigurala maksimalna svježina, prozračnost i zdravlje kože.

Anatomski oblik steznika osigurava savršeno prijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

Boje: 

Sastav: 75% POLYAMIDE 25% ELASTANE

Veličine: S - M - ML - L - XL 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE 

Zaštitite zglobove i uživajte u potpunoj slobodi od postojećih nelagoda ili mogućih istegnuća linijom Solidea Silver Support. Steznici se mogu nositi za bavljenje sportom, nakon ozljeda ili za svakodnevnu njegu zglobova. Bez obzira trebate li kompresivni steznik za koljeno, gležanj, ručni zglob ili lakat, imate na raspolaganju proizvode sa kombinacijom graduirane kompresije(kako bi se potaknula optimalna cirkulacija i ublažile otekline) i prozračnu antibakterijsku tkaninu sa srebrnim ionima (kako bi vaša koža bila svježa i suha). Pogodni su i kao potpora kod ukočenosti povezane s artritisom ili ozljeda poput uganuća, tendinitisa i oštećenih ligamenata.