• solideahr

UREDSKI DRESS CODE: TAJNA JE U DOZIRANJU

Uredski dress code definitivno se puno teže mijenja nego bilo koji drugi, no čak i ako si na poslu ne možete dozvoliti mnogo slobode, moda za radnim stolom ipak nije samo mrtvo slovo na papiru.

Strukirani sakoi i košulje s minimalnim, ali prisutnim dekolteom ove se sezone nose i izvan uredskih zidova, a dizajneri predlažu da strogu crnu i dosadnu sivu zamijenite neutralnom modrom bojom koja će vam dati dovoljnu, ali ne i pretjeranu dozu ozbiljnosti i šarma.


Tajna uspjeha je u doziranju: uredski dress code mora biti upravo na pola puta između svečane večere i službenog upoznavanja s roditeljima vašeg izabranika: elegantno, profinjeno, ali i jednostavno i čedno.


Suknje bi, s druge strane, trebale biti ili plisirane, ili "olovka" kroja koji mora pratiti linije bokova i nogu. Uz minimalnu šminku te frizuru koja bi trebala otkrivati lice, pripaziti treba i na obuću i accessoires. Previsoke pete izgledat će neprikladno, a dok kombinirate torbicu i cipele, imajte na umu i da bi se vaša torba za laptop trebala uklopiti u cjelokupni look.


Izvor: index.hrKompresivna čarapa omogućiti će Vašim nogama da ostanu svježe za vrijeme radnog vremena, one neće oticati, bez obzira na visinu potpetice, dugo sjedenje ili stajanje.


Plave, sive i crne kombinacije upotpunite čarapom koja je „nevidljiva“: VENERE 70 u boji sabbia.


0 views
  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska