• solideahr

POVRATAK REDOVITOM VJEŽBANJU NAKON LJETNE STANKE

Za vrijeme godišnjeg odmora vježbanje naglo prestaje, a samim time vrlo često i navike zdrave prehrane. I to je sasvim u redu. Ljetni praznici su tu kako bi se opustili, zabavili i odmorili od svakodnevnih obaveza i rutina tijekom radne godine.

Iako je želja za dobrim izgledom najčešći motivator, nije nužno i najunčinkovitiji. Jer kao što smo rekli na početku, ta želja često varira s obzirom na godišnje doba. Osim dobrog izgleda, vježbanje zaista ima bezbroj drugih pozitivnih učinaka. Osnažuje karakter i samopouzdanje, odličan je “ispušni ventil” nakon stresnog dana i u općenitoj borbi protiv stresa. To su samo neki od mogućih motivatora, a na Vama je da pronađete one koji će Vas držati ustrajnima i u najtežim situacijama.


Kako steći i održati motivaciju za redovitim vježbanjem i zdravom prehranom tijekom cijele godine?


1. Postavite si realne ciljeve

2. Držite se rasporeda

3. Hodajte što više

4. Nagradite se!


Kako biste se uz vježbu ili hodanje riješili i CELULITA(ili spriječili ponovno stvaranje), iskoristite dobrobit kompresije SILVER WAVE hlačica i otpišite ga s lakoćom. Silver wave hlačice nosite ispod tajica ili trenirke: dok se krećete, vrše mikromasažu i drenažu, te smanjuju nakupljanje vode u masnim stanicama.


0 views
  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska