• solideahr

Da, kompresivne čarape mogu izgledati tako dobro!

Hulahopke odavno nisu tek neka sporedna krpa koju nosite ispod hlača u zimskim mjesecima. One upotpunjuju svaku odjevnu kombinaciju, bilo svakodnevnu, poslovnu ili svečanu - od najležernije do najglamuroznije. A Solidea zna kako „zdrave“ hulahopke i čarape učiniti još privlačnijim!

Čarape štite od hladnoće i jedan su od najboljih elemenata ženskog outfit-a. Izabrati prave čarape nije jednostavno i ne ide po principu uzimanja prvih s police.

Mnoge žene upravo kada je u pitanju izbor hulahopki ne pristaju na kompromis jer hulahopke su nužan dio ženskog odijevanja, bilo za poslovne i dnevne varijante bilo da je riječ o večernjem looku.

I kod hulahopki postoje modni trendovi koji se slijede i poštuju, a to svake sezone ovisi o godišnjem dobu, no ipak Vaš način modnog izražavanja je najvažniji.

Ove godine jednostavno ne može ništa proći bez sive boje, pa nikako nemojte propustiti ove zime obući sive hulahopke (SOLIDEA SELENE 70).

Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajati će cijelu sezonu(najvjerojatnije i slijedeću).

Ukoliko ne volite hulahopke u boji, klasična crna varijanta nadopuniti će Vašu garderobu elegancijom, bilo da ih nosite u kombinaciji sa salonkama, gležnjačama ili čizmama.

Savjet: kombinirate li cipele i hulahopke iste boje, izgledat ćete mnogo mršavije. Zato uvijek birajte hulahopke u boji obuće.

Kod izbora hulahopki odaberite SOLIDEU: izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome da li na radnom mjestu dugo sjedite ili stojite.

Čarape s Meryl Skinlife inovativnim mikronitima koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprečava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge.

Noge će Vam na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Za svečanie prigode odaberite SOLIDEA MICRO RETE 70 – nov i neodoljiv prijedlog Solidee za personalizaciju osobnog stila daškom elegancije i zavodljivosti.

Njegujte svoje noge i priuštite im samo najbolje, dobrobit i eleganciju tijekom cijelog dana s čarapama SOLIDEA.

#solideahr

34 views
  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska