• solideahr

DO POTREBNIH 10 000 KORAKA DNEVNO...KAKO IH "UGURATI" U DNEVNI RASPORED?

Zahvaljujući današnjem načinu života kada se sve više vozimo automobilima, drugim prijevoznim sredstvima i liftovima, ta brojka čini se zaista nedostižna, a s obzirom da smo sve zaposleniji i imamo sve manje slobodnog vremena – čini se kao da nemate niti kada posvetiti se hodanju... Ipak, to je moguće i bez posebnog odvajanja vremena za vježbanje. Možda vam se čini nevjerojatnim, ali uz sve što imate za obaviti, još uvijek imate više nego dovoljno vremena i za 10 000 koraka koji promiču zdravlje i mršavljenje. Ovo je pet načina kako to učiniti:

Nabavite pedometar. Ne, ne morate ga kupiti. On se možda već nalazi u Vašem pametnom telefonu. Ukoliko ga nema, možete ga jednostavno instalirati..aplikacija je besplatna. Isprobajte Samsungov S health, brojati će Vaše korake i nekoliko Vas puta dnevno upozoriti da niste napravili dovoljno. Tako ćete postati svjesniji svoje vlastite aktivnosti (ne zanima li vas koliko sada koraka dnevno napravite?).


Dalje se parkirajte. Ne morate se riješiti automobila kako biste se više kretali. Ostavite automobil na parkiralištu koje je udaljeno pet do deset minuta hodanja od ureda. Ako se vozite javnim prijevozom – izađite nekoliko stanica ranije kako biste prošetali.

I shopping je aktivnost. Provjerite svoj pedometar(telefon) prije odlaska u shopping. Začuditi će Vas količina koraka napravljenih u razgledavanju izloga, kupovanju namirnica ili u potrazi za savršenom haljinom.


Šećite s djecom do škole. Ako imate još malenu djecu i dovoljno ste sretni da možete pješke do škole – onda nemojte djecu voziti već ih pješke otpratite do škole. To je jednostavan način da "nabijete" brojku na pedometru, ali i da uštedite na benzinu.


Izvedite psa u šetnju. Neka Vam to bude dnevni ritual. Nemojte ga samo izvesti na 5 minuta da obavi svoje. Dajte mu malo pažnje, prošetajte bar 30-ak minuta i malo se s njime poigrajte. Vikendom mu posvetite svih 10 000 koraka jer... i njemu su potrebni.

I na kraju, ne zaboravite svoje SILVER WAVE hlačice! Jer, zašto se na lak i jednostavan način ne bi riješili CELULITA do ljeta.

0 views
  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska