LINIJA VENERE

Upoznaj savršene "bazne" hulahopke! 

Neovisno o kompresiji koju nosiš, modeli Venere hulahopki daju ti osjećaj druge kože. 

Odaberi svoje Venere i uživaj u svakom koraku!

Solidea Venere
Kada je Enzo Pinelli započeo s proizvodnjom čarapa, mislio je na svakodnevne potrebe žena koje imaju problem ili predispoziciju venskih oboljenja. Godine istraživanja urodile su plodom kada je nastala prva Venere 70 hulahopka, umjerene, preventivne kompresije za svakodnevne kombinacije. Venere hulahopke najprodavaniji su Solideini artikli, prve hulahopke za koje nitko(osim tebe koja ih nosiš), ne zna da su kompresivne.
Osim blagodati za zdravlje nogu, pružaju osjećaj podrške, oblikuju noge i neće puknuti u nezgodnom trenutku, jer ih kao i sve druge Solidea čarape, ne možeš povući i odvojiti od noge. 
 
Prve Solidea čarape koje su stigle na Hrvatsko tržište 2003. godine bile su upravo Venere.
Danas je naše skladište deseterostruko zahvaljujući velikoj količini modela i neprestanih inovacija koje su zaštitni znak Solidee. Veselimo se svakom novom modelu čarapa koje isprobamo čim stignu i oduševimo se sa svakim novim uzorkom i bojom.
Venere 70 hulahopka je i danas najprodavaniji artikl, kako u matičnoj Italiji, tako i u svim ostalim državama u koje se izvozi uključujući Hrvatsku. 
Neovisno o kompresiji koju nosite, modeli Venere hulahopki daju vam osjećaj druge kože. Graduirana kompresija savršeno prijanja uz noge, modelira ih, stvarajući savršenu siluetu.
Mekana tekstura ovih čarapa nosiva je neovisno o kompresiji.
 
Dostupne su u osnovnim bojama kako bi upotpunile garderobu svake žene. Bezvremenska klasika za svaku prigodu i godišnje doba. 
Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.