KVALITETA I CERTIFIKATI

Iskrena želja da vlastitim vještinama poboljša kvalitetu života ljudi oduvijek je bila pokretačka snaga poslovanja Enza Pinellija. 

SOLIDEA Calzificio Pinelli

Materijali vrhunske kvalitete, vrhunski proizvodni procesi, stalne kontrole kvalitete proizvoda, učinkovita i inovativna usluga za korisnike: s ovim karakteristikama SOLIDEA proizvodi nude rješenja koja kreiraju trendove i na najbolji način tumače očekivanja pažljive i zahtjevne međunarodne klijentele.

 

"SOLIDEA The glamour of well-being"(Solidea, glamur dobrobiti) je CE certificirana marka.

 

Calzificio Pinelli ima certifikat ISO 9001 koji jamči ekskluzivnu liniju čarapa i tajica s posebnim karakteristikama koje ispunjavaju posebne zahtjeve i ima certifikat ISO 13485 kao medicinski uređaji klase I.

Nadalje, tvrtka je dobila i američki FDA certifikat.

 

Svi proizvodi iz kolekcije SOLIDEA imaju OEKO-TEX certifikate koji jamče netoksičnost kemikalija koje se koriste u procesu bojenja.

"Nitko se to nije usudio učiniti prije nas. Sada nas mnogi pokušavaju kopirati"

Enzo Pinelli

Solidea certifikati

Međunarodni patenti

Inovativni duh, kontinuirano istraživanje i pažnja prema zahtjevima konkurentnog i stalno razvijajućeg tržišta doveli su SOLIDEU do stvaranja posebne mikromasažne trodimenzionalne tkanine s valovima s međunarodnom zaštitom patenta.

Ova tkanina, u dodiru s kožom i uz učinak prirodnih pokreta tijela, vrši nježnu masažu kože koja potiče potkožnu mikrocirkulaciju i limfnu drenažu. To poboljšava izgled kože i zona zahvaćenih celulitisom, a također tonizira mišiće i pogoduje venskom refluksu.

 

Na međunarodnoj razini tvrtka je također registrirala veliki broj drugih patenata koji se primjenjuju u mnogim proizvodima kao što su Solidea Therapeutic, Curvy, Wonderful Hips High-Waist Shaper i Night Wellness linije.