Calzificio Pinelli

od 1976

Osnivač tvrtke Enzo Pinelli imao je jedinstvenu viziju: stvoriti liniju čarapa koja će objediniti luksuz i udobnost, te najizazovnije od svega, zdravlje i dobrobit nogu.

 

Vizija

Njegov je san bio stvoriti brand koji će ujediniti talijanski modni duh s tradicijom te postići dobrobit za cijelo tijelo. Nakon godina istraživanja i razvoja, rođena je Solidea.

Pinelli je započeo karijeru u ranim 1970-tim radeći za jednu od vodećih svjetskih tvrtki za proizvodnju tkalačkih strojeva. Pinelli je osnovao svoju tvrtku na sjeveru Italije 1976 godine. I danas je predsjednik uprave i izvršni direktor koji nadgleda svaki novi dizajn i širenje branda Solidea.

 

Enzo Pinelli nastavlja s istraživanjima i zamislima koje oblikuje i stvara kroz tehnologiju i znanost. Znanstvena pozadina njegova dizajna osigurana je kroz nekoliko patenata. Njegova posvećenost i briga o detaljima stvorila je od Solidee jak i prepoznatljiv brand koji je zauvijek promijenio svijet čarapa.

Obitelj Pinelli

Proizvodnja

Calzificio Pinelli svojim konstantnim praćenjem svjetskih modnih trendova, ulaganjem u najsuvremeniju tehnologiju proizvodnog procesa i najfinije vrhunske sirovine kroz svoje inovativne djelatnike kreira široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju sve želje i potrebe svojih vjernih kupaca.

 

Brand Solidea uspješno se distribuira u više od 50 država u svijetu. Vlasnik je certifikata ISO 9001 i OEKO-TEX.

Automatizirana isporuka i briga o okolišu

Korištenjem automatiziranog logostičkog skladišta i zamjenom postojećih kutija za pohranu plastičnim(za trajno korištenje), od 2004 do 2011. godine uštedjeli smo 350.000 kartonskih kutija koje odgovaraju 315.000 kg papira. Ova je promjena spasila 4.725 stabala, uštedjela 138.600.000 litara vode i  2.394.000 KHW struje.

Postupnim širenjem globalnog tržišta, usmjereni smo na povećanje udjela uštede energije, te se zalažemo za konstavntno poboljšanje tih standarda.

Modna revija

Svake se jeseni održava modna revija Solidea.

Popraćena velikom medijskom pažnjom, privlači ugledne goste poslovnog i showbiz svijeta.

 

Predstavljaju se novi trendovi u svijetu čarapa:

 

  • novi uzorci

  • nove boje

  • novi artiki

 

ZAVIRITE U BACKSTAGE

MJESEČNI POPUSTI

pratite našu facebook stranicu

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 200,00 Kn

SLUŽBA ZA KORISNIKE

kako Vam možemo pomoći?

INFO

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Distribucija za ljekarne

 © Copyright  NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska

Solidea Fashion Show