O NAMA

Calzificio Pinelli

od 1976

Osnivač tvrtke Enzo Pinelli imao je jedinstvenu viziju: stvoriti liniju čarapa koja će objediniti luksuz i udobnost, te najizazovnije od svega, zdravlje i dobrobit nogu.

Calzificio Pinelli

Obitelj Pinelli

Proizvodnja

Automatizirana isporuka  i briga o okolišu

Njegov je san bio stvoriti brand koji će ujediniti talijanski modni duh s tradicijom te postići dobrobit za cijelo tijelo. Nakon godina istraživanja i razvoja, rođena je Solidea.

Pinelli je započeo karijeru u ranim 1970-tim radeći za jednu od vodećih svjetskih tvrtki za proizvodnju tkalačkih strojeva. Pinelli je osnovao svoju tvrtku na sjeveru Italije 1976 godine. I danas je predsjednik uprave i izvršni direktor koji nadgleda svaki novi dizajn i širenje branda Solidea.

 

Enzo Pinelli nastavlja s istraživanjima i zamislima koje oblikuje i stvara kroz tehnologiju i znanost. Znanstvena pozadina njegova dizajna osigurana je kroz nekoliko patenata. Njegova posvećenost i briga o detaljima stvorila je od Solidee jak i prepoznatljiv brand koji je zauvijek promijenio svijet čarapa.

Modna revija

Svake se jeseni održava modna revija Solidea. Popraćena velikom medijskom pažnjom, privlači ugledne goste poslovnog i showbiz svijeta.

Predstavljaju se novi trendovi u svijetu čarapa

ZAVIRITE U BACKSTAGE

  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 200,00 Kn

Distribucija za ljekarne

 © Copyright  2019 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska

Solidea Fashion Show